Betaalbare en ervaren scheidingsadvocaat in Almere

Wilt u van uw partner scheiden? Woont u in omgeving Almere? Met een scheidingsadvocaat aan uw zijde staat u juridisch sterk. Gase Advocatuur is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Wij bieden juridische rechtsbijstand tegen scherpe tarieven aan.

Als u daarvoor in aanmerking komt kunt u ons ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand inschakelen. Namens Gase Advocatuur hanteert mr. H. Gase een persoonlijke en betrokken aanpak. Graag bespreken we uw kwestie tijdens het gratis inloopspreekuur.

Specialist in het personen- en familierecht

 • Advocaat in Almere met meer dan 30 jaar ervaring
 • Scherp uurtarief
 • Kantoor in het centrum van Almere
 • Gespecialiseerd in het familierecht, strafrecht, jeugdrecht, huurrecht, consumentenrecht, incasso-/beslagrecht, contractenrecht en burenrecht
 • Betrokken echtscheidingsadvocaat die een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel heeft staan
 • Op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand ook mogelijk

Het gratis inloopspreekuur is dagelijks tussen 9:00 en 11:00 uur. We heten u van harte welkom. Ook kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 036 538 9148.

Een betrokken scheidingsadvocaat in Almere

Scheiden is een emotionele en aangrijpende gebeurtenis. Als scheidingsadvocaat begrijpt mr. Gase goed wat er bij een echtscheiding komt kijken. U kunt daarom rekenen op een betrokken en persoonlijke aanpak.

Een advocaat komt op voor uw belangen en zorgt dat u in een eventuele procedure sterk staat. Bij een scheiding dient er op juridisch gebied van alles geregeld te worden. Gase Advocatuur voorziet mensen in de omgeving van Almere graag van rechtshulp.

Een advocaat kan uitleggen wat uw juridische positie is en wat uw rechten zijn.

Scherp uurtarief of gefinancierde rechtsbijstand

Een advocaat inschakelen hoeft niet duur te zijn. Dat laten we bij Gase Advocatuur zien. Wij hanteren namelijk scherpe uurtarieven voor onze juridische rechtsbijstand. Als de situatie het toelaat kunt u samen met uw (ex-)partner een advocaat inschakelen. Dit voorkomt dat u beide kosten maakt voor een eigen advocaat.

Sommige mensen komen in aanmerking voor gesubsieerde rechtsbijstand. In dat geval wordt u financieel tegemoet gekomen wanneer u een scheidingsadvocaat inschakelt. Kijk voor meer informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand, www.rechtsbijstand.nl.

Gase Advocatuur Almere staat cliënten bij zowel op basis van een gemaakte tariefafspraak als op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Juridische afwikkeling van uw echtscheiding

Bij een scheiding komen verschillende juridische kwesties kijken die afwikkeling behoeven. Als scheidingsadvocaat in Almere adviseert mr. H. Gase u over zaken als:

 • Alimentatie
 • Omgangsregeling
 • Ouderschapsplan
 • Echtscheidingsconvenant
 • Inboedelverdeling

Juridische hulp nodig van een familierecht advocaat?

Als u uw zaak met een familierecht advocaat wilt bespreken kunt u vrijblijvend contact opnemen met Gase Advocatuur. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 036 538 9148. Ook is het mogelijk een bericht te sturen per e-mail of via het online contactformulier.

Wat kost het inschakelen van een advocaat?

Een advocaat werkt op basis van een uurtarief. Gase Advocatuur werkt op basis van gemaakte tariefafspraken en gefinancierde rechtsbijstand. Onder omstandigheden kunt u namelijk voor deze rechtsbijstand in aanmerking komen, die de kosten van een advocaat (deels) dekt.
Uw zaak kunt u in eerste instantie tijdens een gratis consult bespreken. Neem gerust vrijblijvend contact op hiervoor. Over de vervolg kosten kunnen daarna afspraken gemaakt worden.

Wanneer moet ik een advocaat inschakelen?

Als u tegen een juridisch probleem aanloopt zorgt een advocaat voor juridische expertise. De advocaat behartigt uw belangen en adviseert u vanuit die positie. U kunt uw zaak altijd tijdens een gratis consult bespreken, om te kijken in hoeverre Gase Advocatuur u van dienst kan zijn. Neem daarvoor gerust contact op.

In welke rechtsgebieden is Gase Advocatuur gespecialiseerd?

Gase Advocatuur biedt juridische expertise in diverse rechtsgebieden. U kunt ons onder meer inschakelen als advocaat in het jeugdrecht, het strafrecht, het scheidingsrecht en het familierecht.
Heeft u een juridisch probleem in een van deze rechtsgebieden? Neem gerust contact op voor een gratis consult.

Ik heb een vraag. Kan ik vrijblijvend contact opnemen?

Ja, dat kan. Gase Advocatuur biedt een gratis consult aan, waarin u uw juridische probleem met ons kunt bespreken. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

De specialisaties van onze advocat

Aanmeldformulier